Здравейте, приятели на бутиковите подаръци!

Добре дошли в работилничка Ели Дар!

Казвам се Елена и съм машинен инженер. Цял живот се занимавам да сътворявам сериозни, важни и отговорни неща – машини и съоръжения, да обезпечавам безопасни условия на труд и други подобни занятия. Във всичко това бях добра и беше много полезно, но не ми носеше душевен комфорт.

Нямах време за хоби, но имах мечта да се занимавам с нещо креативно и весело. Нещо, което да кара мен и хората, които се докоснат до него, да се усмихват. Да носи удовлетворение и радост и на тях, и на мен.

Така дойде идеята за моята работилничка. Набрах смелост и от месец Февруари 2023 г. загърбих сериозните неща, за да превърна мечтата си в реалност. Все още асортимента е малък, но идеите и енергията за реализация – много.

Всяко нещо, което правя, изработвам с желание, с много любов и благословия към този, който ще го купи, за да си подари усмивка или да го подари на любим човек.

Обичам децата, цветята и животните – всички те носят невинност, чар и искреност.

Изработвам аксесоари от естествени, полускъпоценни камъни. Творя и с техниката Пачуърк – за сега за бебета и деца, но с времето ще разширя асортимента и за домашни любимци.

Обичам да има много цвят в ежедневието ми и пренасям това в новото си творческо начинание.

Всичко, което изработвам е бутиково, няма две еднакви неща. Това гарантира, че вашият подарък ще е единствен и неповторим.

Пожелавам ви приятно пазаруване! И да се забавлявате докато разглеждате сътворените от мен неща!